Placinta invartita cu branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 11284 vizualizari

 

Am vazut placinta lui Kami si am facut si eu repede una!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • branza de vaci 500 gr
  • smantana 200 ml
  • telemea de vaca, capra sau oaie 100 gr
  • mac
  • oua 3 bucati
  • gris 1 lingura
  • margarina 100 gr.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta invartita cu branza:

Se lasa foile la decongelat. Intre timp se prepara umplutura. Branza de vaci se scurge (daca are un pic de zer), se adauga smantana, telemeaua rasa si 2 oua. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se presara grisul si se asezoneza de sare daca mai e nevoie. Se ung foile de placinta cu margarina topita. Se suprapun trei foi si se unge cu un strat de umplutura, apoi se ruleaza. Se aseaza rulada intr-o forma rotunda tapetata cu margarina. Se procedeaza la fel si cu restul foilor si umpluturii. Dupa ce ati asezat ruladele, le ungeti cu ou batut, apoi se presara putina sare si mac. Se pune in cuptorul incins in prealabil, si se coace cca. 20 min. la 200 grade.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate rade cascaval deasupra placintei

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta invartita cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:30

Panacris 1

16.04.2011, 19:01

Multumesc!

scortisoara 1

20.05.2013, 20:15

ce bunatatee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa