Placinta invartita cu urda, branza de oi si marar

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2012 | 9898 vizualizari

 

Ruxy multumesc ptr idee, a iesit o placinta savuoarasa! Am readaptat reteta ta cu ce ingrediente am gasit in frigider! ;)

 

INGREDIENTE

  • foi de placinta 1 pachet,
  • urda 300 g.,
  • branza veche de oi 200 g.,
  • crema de branza 200 g.,
  • iaurt 500 ml,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • 2 galbenusuri,
  • marar proaspat 1 legatura,
  • sare iodata,
  • unt 150 g.,
  • 1 galbenus de ou ptr uns,
  • seminte de in
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta invartita cu urda, branza de oi si marar:

Toate felurile de branza, iaurtul, galbenusurile, uleiul de masline si mararul tocat marunt, se pun intr-un bol, se adauga si se amesteca energic pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se ung foile de placinta cu amestecul de branza si se ruleaza cate doua, asezandu-se intr-o tava tapetata cu foaie de pergament. Se unge placinta cu galbenusul de ou, amestecat cu 1 lingura de ulei de masline, se presara putina sare iodata si seminte de in, apoi se introduce la cuptor ptr cca. 30 de minute la 200 grade. Dupa ce s/a copt placinta se scoate din cuptor, se presara untul topit deasupra placintei si se lasa la cald cca. 10 minute.


Se serveste calda sau rece dupa gustul fiecaruia. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta invartita cu urda, branza de oi si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:23

Absolut minunata! Asta era si ideea sa o poti inlocui cu orice fel de branza...bravo! Arata splendid! Te imbratisez si ma bucur ca ai incercat-o...iti multumesc!

mirela0911 1

22.08.2012, 18:23

Tare buna e!

ralu_ca 1

04.04.2014, 08:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen in aparatul de waffe