Placinta sarata

de Adele in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 1180 vizualizari

 

Daca tot ai mei au vrut pizza ..am vrut sa pragatesc si ceva pentru mine ..cu ce aveam prin casa ..Stiu ca nu e vremea potrivita de cuptor, dar daca trebuie :)))

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr aluat de pizza/paine.
  • 2 cartofii noi.
  • 5 linguri cu porumb.
  • 2 linguri smantana .
  • 50 gr parmezan ras.
  • 50 gr branza feta.
  • 50 gr cascaval.
  • sare.
  • piper.
  • 2 felii de branza topita.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta sarata:

Pentru inceput se curata si se spala cartofii ,se taie felii subtiri si se pun in tigaie cu putin ulei piper si sare pentru cateva minute(pana se rumenesc usor).Se ia aluatul (deja dospit) se intinde cu ajutorul mainilor direct in tava(rotunda deja tapetata)dupa care se pune smantana se intinde bine lasand doar un bord de 1 cm,se pun cartofii,porumbul ,branza feta,cascavalul,bucati de branza topita si la final parmezanul ras,se da la cuptor pentru 20 de minute pana se rumeneste bine.


Servita calda sau rece alaturi de o bere si cei dragi voua ,sa aveti pofta!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

19.07.2015, 12:39

Faina placinta!

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:11

Adele 1

22.07.2015, 10:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure cremos cu smantana