Placinta sarata

de Adele in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 1427 vizualizari

 

Daca tot ai mei au vrut pizza ..am vrut sa pragatesc si ceva pentru mine ..cu ce aveam prin casa ..Stiu ca nu e vremea potrivita de cuptor, dar daca trebuie :)))

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr aluat de pizza/paine.
  • 2 cartofii noi.
  • 5 linguri cu porumb.
  • 2 linguri smantana .
  • 50 gr parmezan ras.
  • 50 gr branza feta.
  • 50 gr cascaval.
  • sare.
  • piper.
  • 2 felii de branza topita.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta sarata:

Pentru inceput se curata si se spala cartofii ,se taie felii subtiri si se pun in tigaie cu putin ulei piper si sare pentru cateva minute(pana se rumenesc usor).Se ia aluatul (deja dospit) se intinde cu ajutorul mainilor direct in tava(rotunda deja tapetata)dupa care se pune smantana se intinde bine lasand doar un bord de 1 cm,se pun cartofii,porumbul ,branza feta,cascavalul,bucati de branza topita si la final parmezanul ras,se da la cuptor pentru 20 de minute pana se rumeneste bine.


Servita calda sau rece alaturi de o bere si cei dragi voua ,sa aveti pofta!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

19.07.2015, 12:39

Faina placinta!

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:11

Adele 1

22.07.2015, 10:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval