Placinta turnata cu branza

de Sim0na in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 1478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 14 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 675 g branza dulce vaci
  • 4 oua
  • 60 g budinca vanilie
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 6 linguri zahar
  • 100 g stafide
  • 1 esenta rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta turnata cu branza:

Stafidele le-am pus in putina apa calduta si esenta de rom. Am batut usor cele 3 oua, am adaugat zaharul si am mixat. Am pus uleiul si am continuat mixarea, apoi am pus alternand laptele si faina amestecata cu praful de copt.

La final compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea de clatite. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am pus jumatate din compozitie si am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 10 minute. Cat tava a stat la cuptor m-am ocupat de umplutura: am amestecat branza, am adaugat ouale batute, praful de budinca, zaharul si zaharul vanilat, iar la final stafidele inmuiate si stoarse in palma. Dupa cele 10 minute, am pus deasupra aluatului din tava amestecul de branza, iar peste branza restul de aluat. Am dat tava la cuptor pentru inca 30-40 minute, avand grija sa nu se arda.

Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta turnata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

30.04.2015, 14:05

tarasmariana 1

01.05.2015, 06:30

dantes 1

02.05.2015, 08:28

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!