Placinta turnata cu branza

de Sim0na in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 6678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 14 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 675 g branza dulce vaci
  • 4 oua
  • 60 g budinca vanilie
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 6 linguri zahar
  • 100 g stafide
  • 1 esenta rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta turnata cu branza:

Stafidele le-am pus in putina apa calduta si esenta de rom. Am batut usor cele 3 oua, am adaugat zaharul si am mixat. Am pus uleiul si am continuat mixarea, apoi am pus alternand laptele si faina amestecata cu praful de copt.

La final compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea de clatite. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am pus jumatate din compozitie si am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 10 minute. Cat tava a stat la cuptor m-am ocupat de umplutura: am amestecat branza, am adaugat ouale batute, praful de budinca, zaharul si zaharul vanilat, iar la final stafidele inmuiate si stoarse in palma. Dupa cele 10 minute, am pus deasupra aluatului din tava amestecul de branza, iar peste branza restul de aluat. Am dat tava la cuptor pentru inca 30-40 minute, avand grija sa nu se arda.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta turnata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta invartita cu mere