Placinta"n foi cu branza

de ionela2682 in Dulciuri, 9 Dec 2011 | 7624 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru foi:

  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • untura pentru uns.

Ingrediente umplutura:

  • telemea de vaca 4-500 g
  • 4-5 oua
  • zahar dupa gust
  • esenta si zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta"n foi cu branza:

-din apa sare ,praf de copt si fainase prepara un aluat potrivit de tare

-se imparte in doua

-intindem una dintre bucatile de aluat intr-o foaie subtire,ungem din abundenta cu untura ,impaturim,executam procedura (intins ,uns cu untura,pliat ) de 3 ori, lasand aluatul cate o ora la rece intre impaturiri.

-la fel vom proceda si cu foaia nr doi

-intindem cu grija aluatul in tava cu hartie de copt ridicand putin marginile

-turnam compozitia de telemea ,zahar .oua ,arome peste foaie si acoperim cu cealalta foaie

-ungem cu putin ulei toata suprafata placintei,intepam din loc in loc,dm la cuptor pana se rumeneste frumos

-pudram cu zahar si servim calda sau rece.

-

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta"n foi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

ionela2682 1

17.12.2011, 18:25

adasev12
10.12.2011, 12:59

foarte buna ....oare cu unt nu ar iesi? in loc de untura???


nu stiu....eu nu am facut niciodata cu unt in schimb am facut cu margarina la pachet ,dar gustul nu se compara!!!

ionela2682 1

17.12.2011, 18:26

fetelor raspund cu intarziere.....multumesc tuturor v as invita la o feliuta dar s a evaporat direct din tava cat inca era calda !!!

babi5 1

01.10.2013, 12:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si stafide