Churros cu sos de ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 18 Iun 2014 | 7901 vizualizari

 

Churros sunt niste faimoase gogosele spaniole,crocante in exterior si moi in interior,care noi le savuram aici in Belgia ori de cate ori mergem la Foire (un park pentru copii si pentru cei mari :)))) care se tine pe timp de vara,in vacanta mare :)

 

INGREDIENTE

Pentru gogosi:
  • 300-350 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 250 gr de faina
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • ulei de floarea soarelui ptr prajit
Pentru sos:
  • 100 gr ciocolata de patiserie
  • 100 ml smantana dulce(lichida)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Churros cu sos de ciocolata:

Preparam gogoselele:mai intai punem apa la fiert,apoi amestecam ingredientele seci faina,bicarbonatul,sarea apoi adaugam uleiul de masline si peste, apa fiarta(se pune apa cat sa fie o compozitie mai moale).

Se amesteca bine toate ingredientele,se poate amesteca si cu mixerul.

Daca compozitia este prea tare se mai adauga apa fiarta.

Se incinge uleiul,apoi se pune din compozitie intr-un posh cu un dui mai mic zimtat.

Cand sa incins uleiul se formeaza cateva bastonase(nu prea multe sa nu se lipeasca intre ele) se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet absorbant,se pudreaza cu zahar farin.

Sosul se face astfel:rupem ciocolata bucati intr-un bol,peste turnam frisca lichida si dam la cuptorul cu microunde,apoi amestecam pana se incorporeaza.

Se servesc aceste gogosele cu sosul de ciocolata obtinut.

Pofta buna si Bonnes vacances :)!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Churros cu sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Churros