Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 14084 vizualizari

 

Aluatul este de langosi, insa i-am prajit in tigaia doar unsa cu ulei. Reteta Vero.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 350 ml apa calduta
  • sare
  • smantana, cascaval, usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi:

100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi peste faina, sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aprox 10 minute - eu doar vreo 5 :)
Se lasa la dospit 30 min. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti.

I-am servit cu sos de smantana, cascaval si usturoi. Yammy !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Laly 1

10.08.2010, 00:57

Super reteta

elena1988 1

04.03.2011, 09:51

babi5 1

01.10.2013, 18:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume