Tarta cu dovlecel si cas

de aziz in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2011 | 4732 vizualizari

 

A fost o tarta excelenta ....ce-i drept nu am mancat decat o feliuta dar pot sa va spun pe cuvantul lui Pisi ca i-a placut rau de tot.Am scos frumusete si bunatate de tarta din cuptor si am lasat-o la racit ,mi-am vazut de restul treburilor insa cu capul la dumneaei care inundase de miros imbietor toata casa.Ei bine nu am mai rezista am taiat o feliuta si am infulecat-o asa mai mult fierbinte ,insa imi programasem ospatul pentru masa de seara....se vede ca mirosul imbietor a luat cu asalt si mustatile pofticiosului de motan ....intre timp venise micutul de la gradinita cu ochii doar pe jumatate deschisi de oboseala ,asa ca am zis ca nu ar fi rau sa ne odihnim noi impreuna....zis si facut...insa cand ne-am trezit am ramas doar cu mirosul imbietor si povestile lui Pisi despre bunatatea de tarta.....:))

 

INGREDIENTE

  • aluat pt tarte:
  • 200 gr branza sarata
  • 100 gr unt
  • 300-400 gr faina albe
  • pentru umplut:
  • 4 dovlecei feliati
  • 2 oua
  • o felie de cas (branza de oi)
  • un gososar poate fi proaspat, eu am scos din sos tomat
  • putin lapte
  • patrunjel verde
  • un catel doi de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli uscat
  • un pisic sa deguste( este absolut obtional ):)))))))))))
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecel si cas:

Facem un aluat din ingredientele mai sus mentionate pe care il lasam la frigider cel putin jumatate de ora. Se intinde foaia de aluat in vasul pentru tarte.Dovleceii feliati si prajiti se intind in tava direct pe aluat,punem si cateii de usturoi taiati apoi casul taiat bucatelele de gogosar din sos si in final oul batut cu lapte si patrunjel tocat,condimentat cu cele mentionate mai sus dupa gust.Dam la cuptor 180 grade pana devine aurie.Scoatem din cuptor lasam la racit desigur pisi il poate pazi cat timp va invartiti cu cele treburi casnice :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecel si cas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

SENO 1

24.10.2011, 23:24

arata f bine tarta si vad ca si pisicuta vrea

Sylvia 1

01.11.2011, 17:09

wow ce imi place

aziz 1

01.11.2011, 18:25

Sylvi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu sunca si legume