Placinte cu branza de oi

de Lau in Dulciuri, 5 Mar 2012 | 16586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 2 zahar vanilat
  • 250 ml apa calduta
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza de oi(eu am avut pusa la borcan cu sare)
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 g zahar
  • zeama de la o lamaie si coaja
  • 1 lingura faina
  • UNS
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza de oi:

Drojdia o amestecam cu un praf de sare, un pic de zahar si faina, lasam cca 10 min dupa care adaugam faina si restul ingredintelor, laptele sa fie caldut si il adaugam treptat, acoperim si lasam cca 40 min la dospit

Ouale le mixam cu zaharul, adaugam branza si cu blenderul pisam(sa iasa ca o crema) adaugam si restul ingredientelor si amestecam.

Intindem o foaie, o taiem in patrate si punem cate o lingura in mijloc,unim colturile si le asezam in tava,acoperim si mai lasam cca 10 min dupa care le ungem cu oul batut cu zaharul si uleiul,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de oi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta rapida cu branza dulce