Placinte cu branza de oi

de Lau in Dulciuri, 5 Mar 2012 | 9872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 2 zahar vanilat
  • 250 ml apa calduta
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza de oi(eu am avut pusa la borcan cu sare)
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 g zahar
  • zeama de la o lamaie si coaja
  • 1 lingura faina
  • UNS
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza de oi:

Drojdia o amestecam cu un praf de sare, un pic de zahar si faina, lasam cca 10 min dupa care adaugam faina si restul ingredintelor, laptele sa fie caldut si il adaugam treptat, acoperim si lasam cca 40 min la dospit


Ouale le mixam cu zaharul, adaugam branza si cu blenderul pisam(sa iasa ca o crema) adaugam si restul ingredientelor si amestecam.


Intindem o foaie, o taiem in patrate si punem cate o lingura in mijloc,unim colturile si le asezam in tava,acoperim si mai lasam cca 10 min dupa care le ungem cu oul batut cu zaharul si uleiul,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de oi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

06.03.2012, 20:00

Vreau si eu, imi place!

Sim0na 1

06.03.2012, 22:02

Preferatele mele!!

Lau 1

07.03.2012, 08:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Placinta spiralata cu branza in foietaj de casa