Placinte cu branza si ceapa la tigaie

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 2200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 20 gr drojdie
  • 100 gr ulei
  • 150 gr apa calda
  • 1 lg de sare
  • 1 lg de zahar
  • ceapa calita
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza si ceapa la tigaie:

Punem faina intr-un castron. In mijloc facem o gropita si adaugam sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam usor cu o lingura. Framantam cu mana aluatul adaugand uleiul si apa cat ne cere aluatul. Trebuie sa iasa un aluat moale si pufos. Il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.


Cand aluatul a crescut pe masa de lucru tapetata cu faina intindem cu mana o foaie de aluat subtire pe care o umplem cu branza rasa si ceapa calita, il adunam ca pe rulou si il facem melc si il modelam forma rotunda cu sucitorul. Le prajim in ulei incins.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza si ceapa la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

27.10.2014, 08:10

babi5 1

27.10.2014, 10:07

Alexandra Burz 1

01.11.2014, 20:38

super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08