Placinte cu branza, smantana si rosii uscate

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2017 | 1029 vizualizari

 

Merg perfect si fara rosii uscate, le puteti inlocui cu ce doriti:masline, ardei gras, rosii cherry...etc...dupa bunul vostru plac!
Aluatul magic desigur face minuni ...iar umplutura e savuroasa, o sa le mancati fierbinti de pofta mirosului, o mare, dar mare bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat magic ( am sa va spun vedeti reteta in pagina mea)
  • 320 gr branza cremoasa (President am pus eu cutia albastra)
  • 80 gr smantana
  • 1 ou
  • un varf de patrunjel
  • marar uscat 1/2 lingurita
  • rosii uscate la soare in ulei de masline( cateva)
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza, smantana si rosii uscate:

Umplutura: se amesteca branza cu smantana, cu ou, cu verdeata.


Eu am folosit doar o bucata din aluat pe care am intins-o o data si cu o forma rotunda am decupat 6 bucati, apoi inca o data am intins foaia si am mai obtinut sase bucati.


Pe fiecare bucata pe care am asezat-o in tava tapetata cu pergament, am pus cate o lingurita de umplutura, apoi deasupra cate o bucata de rosie si am uns marginile cu galbenus.


Placintele le-am copt la 225 de grade C, timp de 15 minute.


O minunatie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza, smantana si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

17.02.2017, 20:49

Multumesc Daniela!

RuxyRux 1

17.02.2017, 20:49

Multumesc Rocsi scumpo!

silvi0ara 1

26.02.2017, 14:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza