Placinte cu branza, smantana si rosii uscate

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2017 | 2909 vizualizari

 

Merg perfect si fara rosii uscate, le puteti inlocui cu ce doriti:masline, ardei gras, rosii cherry...etc...dupa bunul vostru plac!
Aluatul magic desigur face minuni ...iar umplutura e savuroasa, o sa le mancati fierbinti de pofta mirosului, o mare, dar mare bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat magic ( am sa va spun vedeti reteta in pagina mea)
  • 320 gr branza cremoasa (President am pus eu cutia albastra)
  • 80 gr smantana
  • 1 ou
  • un varf de patrunjel
  • marar uscat 1/2 lingurita
  • rosii uscate la soare in ulei de masline( cateva)
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza, smantana si rosii uscate:

Umplutura: se amesteca branza cu smantana, cu ou, cu verdeata.

Eu am folosit doar o bucata din aluat pe care am intins-o o data si cu o forma rotunda am decupat  6 bucati, apoi inca o data am intins foaia si am mai obtinut sase bucati.

 Pe fiecare bucata pe care am asezat-o in tava tapetata cu pergament, am pus cate o lingurita de umplutura, apoi deasupra cate o bucata de rosie si am uns marginile cu galbenus.

Placintele le-am copt la 225 de grade C, timp de 15 minute.

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza, smantana si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si telemea