Placinte cu branza, smantana si rosii uscate

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2017 | 1807 vizualizari

 

Merg perfect si fara rosii uscate, le puteti inlocui cu ce doriti:masline, ardei gras, rosii cherry...etc...dupa bunul vostru plac!
Aluatul magic desigur face minuni ...iar umplutura e savuroasa, o sa le mancati fierbinti de pofta mirosului, o mare, dar mare bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat magic ( am sa va spun vedeti reteta in pagina mea)
  • 320 gr branza cremoasa (President am pus eu cutia albastra)
  • 80 gr smantana
  • 1 ou
  • un varf de patrunjel
  • marar uscat 1/2 lingurita
  • rosii uscate la soare in ulei de masline( cateva)
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza, smantana si rosii uscate:

Umplutura: se amesteca branza cu smantana, cu ou, cu verdeata.


Eu am folosit doar o bucata din aluat pe care am intins-o o data si cu o forma rotunda am decupat 6 bucati, apoi inca o data am intins foaia si am mai obtinut sase bucati.


Pe fiecare bucata pe care am asezat-o in tava tapetata cu pergament, am pus cate o lingurita de umplutura, apoi deasupra cate o bucata de rosie si am uns marginile cu galbenus.


Placintele le-am copt la 225 de grade C, timp de 15 minute.


O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza, smantana si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

17.02.2017, 20:49

Multumesc Daniela!

RuxyRux 1

17.02.2017, 20:49

Multumesc Rocsi scumpo!

silvi0ara 1

26.02.2017, 14:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi cu carnati
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu vinete la cuptor