Friganele cu porumb

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 1399 vizualizari

 

Sunt foarte delicioasele friganele din porumb si se poate experimenta cu reteta aceasta. Adauga alte ingrediente,schimba cantitatea,fa-le pe gustul tau!

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  •  1 ceapa mica,taiata 
  • 1 catel de usturoi,taiat 
  • 1 ardei iute,taiat 
  • 1 1/2 cana de porumb congelat,dezghetat 
  • 6 cepe verzi,taiate 
  • 1 ou 
  • 4 linguri de faina 
  • sare,piper 1
  •  lingurita praf de copt 
  • sos chili ptr servit 
  • frunze de coriandru ptr ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu porumb:


Se caleste ceapa si usturoilul.


Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita.


Se adauga ceapa prajita ,ceapa verde si oul.


Se amesteca si se introduce faina,praful de copt,sarea si piperul.


O sa fie o compozitie cam moale,dar se intareste la prajit.


Se prajesc in ulei,cand s-au rumenit se intorc pe cealalta parte.


Se servesc cu sos chili si se garnisesc cu frunze de coriandru


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

La Ancuta 1

23.01.2011, 19:31

foarte faina reteta

aziz 1

24.01.2011, 07:52

si noi papa des treaba asta si mereu e altfel

MotanLaOale 1

24.01.2011, 12:35

bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa