Friganele cu porumb

de Adinuta san in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 1687 vizualizari

 

Sunt foarte delicioasele friganele din porumb si se poate experimenta cu reteta aceasta. Adauga alte ingrediente,schimba cantitatea,fa-le pe gustul tau!

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  •  1 ceapa mica,taiata 
  • 1 catel de usturoi,taiat 
  • 1 ardei iute,taiat 
  • 1 1/2 cana de porumb congelat,dezghetat 
  • 6 cepe verzi,taiate 
  • 1 ou 
  • 4 linguri de faina 
  • sare,piper 1
  •  lingurita praf de copt 
  • sos chili ptr servit 
  • frunze de coriandru ptr ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu porumb:


Se caleste ceapa si usturoilul.


Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita.


Se adauga ceapa prajita ,ceapa verde si oul.


Se amesteca si se introduce faina,praful de copt,sarea si piperul.


O sa fie o compozitie cam moale,dar se intareste la prajit.


Se prajesc in ulei,cand s-au rumenit se intorc pe cealalta parte.


Se servesc cu sos chili si se garnisesc cu frunze de coriandru


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

La Ancuta 1

23.01.2011, 19:31

foarte faina reteta

aziz 1

24.01.2011, 07:52

si noi papa des treaba asta si mereu e altfel

MotanLaOale 1

24.01.2011, 12:35

bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste