Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Initial am vrut sa fac Sandvisuri by Merisor dar cumparasem niste carne tocata la reducere si am zis sa o folosesc.
Au iesit niste placinte super!!!!!
Drojdiia se pune la inmuiat in apa calduta.
Intr-un bol se pune branza, sare, zahar, se adauga drojdia si faina cate putin .Incepem sa framantam , adaugand faina pana rezulta un aluat molicel dar nelipicios.Lasam la crescut minim 30 minute,
Legumele le curatam si le taiem dupa preferinta.
Le calim in putin ulei pentru circa 5 minute. Adaugam sare si piper.
Ciupercile le feliem si le tragem putin in ulei,Aadaguam patrunjelul tocat.
Intr-un bol amestecam legumele cu carnea tocata .
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 4 bucati.Intindem fiecare bucata de aluat, Adaugam umplutura de carne, punem deasupra cateva felii de ciuperi ,iar deasupra punem alta bucata de aluat intinsa.
lipim marginile bine . Mie mi-au iesit 2 placinte.
Ungem cu ou batut fiecare placinta si punem deasupra mozzarela rasa.
Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola