Placinte cu dulceata

de sandytza in Dulciuri, 28 Oct 2009 | 8857 vizualizari

 

Eu pun reteta de placinte cu dulceata dar se pot umple cu ce doriti. Branza, ciocolata, budinca....Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina320 ml lapte25 gr drojdie1 lingurita zahar1 lingurita sare300 gr branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu dulceata:

Se pune intr-o cana droijdia , un pic de lapte caldut, zaharul si o lingura de faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se lasa asa 5 minute pana se umfla.






Intr-un bol se pune faina si sarea . Se face un loc in mijloc si se adauga drojdia preparata si restul de lapte.




Se framanta bine pana nu se mai lipeste . Daca este prea tare se adauga lapte daca este prea moale se adauga faina.


.


Se lasa la dospit in bol acoperit cu un prosop la loc ferit de curent aproximativ o ora.


Daca a facut gaurele cand dati cu mana prin aluat e gata dospit.



Se imparte in 6 -8 bucati.



Se intinde foaie si se umple cu dulceata.




Se impacheteaza

Se intinde foaia asa umpluta si se face o gaura in mijloc ca sa nu se umfle.

Se prajesc in mult ulei pe o parte si pe cealalta.

 

TIPS-URI

1

daca folositi drojdie uscata la plic, nu trebuie sa faceti toate etapele acelea ca si cu drojdia proaspata. Drojdia uscata se pune direct in bolul cu faina iar laptele caldut se toarna peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Michelle 1

29.10.2009, 08:13

bune,bune..eu le fac cu branza!

sandytza 1

29.10.2009, 10:45

bune si cu branza Michele . Si eu cand fac facde amandoua de obicei.

iri_iri 1

29.05.2012, 00:16

interesante placintele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Colacei cu branza