Placinte cu dulceata de cirese

de Lau in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 3385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 300 ml lapte caldut
  • jumatate de lingurita de sare
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 100 ml ulei
  • dulceata de cirese
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu dulceata de cirese:

Se cerne faina intr-un lighean, se face gaura la mijloc se adauga sarea,drojdia,un pic de lapte si se amesteca.


Se lasa la dospit 15 min


Dupa 15 min se adauga 50 ml ulei,zaharul si esenta si se framanta coca.La final se framanta cu restul de ulei


Se lasa 1 ora acoperita si intr-un loc calduros.


Se intinde o foaie si se taie cercuri sau patratele,se pune in mijloc cate o lingura de dulceata si se impatureste cu grija sa nu ne curga in tava.


Se aseaza in tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut.


Se dau la cuptorul incalzit pana sunt rumenite deasupra.


Cand se scot se ung cu miere si se pudreaza cu zahar pudra daca doriti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:35

mirela0911 1

09.05.2011, 16:19

vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu rabarbar