Placinte cu dulceata de cirese

de Lau in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 300 ml lapte caldut
  • jumatate de lingurita de sare
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 100 ml ulei
  • dulceata de cirese
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu dulceata de cirese:

Se cerne faina intr-un lighean, se face gaura la mijloc se adauga sarea,drojdia,un pic de lapte si se amesteca.


Se lasa la dospit 15 min


Dupa 15 min se adauga 50 ml ulei,zaharul si esenta si se framanta coca.La final se framanta cu restul de ulei


Se lasa 1 ora acoperita si intr-un loc calduros.


Se intinde o foaie si se taie cercuri sau patratele,se pune in mijloc cate o lingura de dulceata si se impatureste cu grija sa nu ne curga in tava.


Se aseaza in tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut.


Se dau la cuptorul incalzit pana sunt rumenite deasupra.


Cand se scot se ung cu miere si se pudreaza cu zahar pudra daca doriti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

cristiana_dana 1

09.05.2011, 08:25

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:35

mirela0911 1

09.05.2011, 16:19

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu rabarbar