Placinte cu varza calita

de Veronica22 in Mancaruri de post, 30 Mar 2017 | 1228 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina alba
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 500 ml apa calda
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 varza
  • ulei
  • sare 
  • piper
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu varza calita:

Faina cernuta se amesteca cu sarea. Drojdia se amesteca intr-un bol, cu zaharul, pana devine lichida.Turnam drojdia peste faina, adaugam si uleiul si apa. Se framanata bine aluatul pe care apoi, il lasam sa creasca 45 minute, acoperit cu un servet.


Dupa ce aluatul a crescut, il framantam din nou putin si il portionam pe masa unsa cu ulei. Ne vor iesi cam 12-14 portii.


Varza taiata fin se pune la calit, intr-o cratita cu putin ulei. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Intindem aluatul cu sucitorul, cam cat de mare este tigaia, punem la mijloc o lingura zdravana de varza si apoi adunam marginile aluatului in interior, pentru a acoperi umplutura. Placintele le vom praji in tigaia unsa bine cu ulei.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

31.03.2017, 17:46

Panacris 1

31.03.2017, 18:43

Yami, yamiiii!

Valclaudia 1

08.04.2017, 07:21

inghit in sec

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
sarmalute din orez