Placintele cu pate Bucegi

de Bucataras in Pui, 7 Sep 2010 | 7403 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de pate de pasare Bucegi de 200 gr
  • 2 oua mari
  • 1 lingura de smantana grasa
  • 3 linguri de unt moale
  • 1/4 lingurita de piper negru macinat
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat
  • Un varf de cutit de sare

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu pate Bucegi:

1. Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta

2. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi.

3. Placintele se ung cu unt. Se coc la cuptor 18-20 min

4. Se serveste cu sos picant sau cu iaurt si menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu pate Bucegi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ela 1

07.10.2010, 00:13

ce buna e nutri cu tine

Adinacarla 1

09.10.2010, 16:36

trebuie incercat

Ligia Bxl 1

18.11.2010, 23:40

as infuleca pate de orice fel ca e tare bun,noroc ca avem pe aici magazine romanesti sa nu uitam de gusturile tarisoarei noastre

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui