Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dupa cum spun la asta ma pricep, cu asta defilez. Candva -undeva cu vreo ocazie va voi uimi cu vreun desert, pana atunci va servesc cu peste, salata si ciorba.
Am avut o platica marisoara de vreo 3 kg asa ca am impartit pestele in doua.
Aceasta reteta este de inspiratie dintr-o emisiune culinara cu simpaticul chef James Martin. Platica astepta sa fie pregatita si eu nu stiam cum. Noroc ca am vazut cum James calatorea prin Franta si a preparat pisica de mare. Va spun eu ca mie mi-a iesit mai buna :D
Despre platica v-am mai spus eu ca este ruda de apa dulce a celebrei dorade. Denumirea latineasca o are Abramis Brama :D. Imi place gustul carnii de platica, este dulce si suculent. Reversul medaliei sunt prezenta multor oase mici. Dar pentru a savura un peste bun, trecem peste asta !!!
1
Pentru aspect si gust presarati seminte de susan peste peste. La cald ele vor elibera uleiul din ele care da gust mai deosebit platicii.
2
Atentie !!! Platica aaaare o carne usor dulce cu gust foarte bun. In acelasi timp are si multe oase subtiri. Deci serviti cu grija.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult