Platou asortat

de Laly in Porc, 5 Iul 2010 | 10637 vizualizari

 

Si cum ieri a fost zi de petrecere,va invit la un gratar.

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • scaricica de porc
  • carnati proaspeti de porc
  • mici
  • piept de pui
  • sare,piper,condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou asortat:

Se spala carnea si se lasa la scurs.

Se sareaza si se condimenteaza.

Se lasa 30 minute la frigider sa se patrunda bine aromele.

Se pune apoi pe gratarul incins,si se rumeneste bine pe ambele parti.

                                                      Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou asortat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Laly 1

07.07.2010, 22:19

Fetele mele dragi sunteti invitate toate.Mergem la gratar toata gasca vesela

mena29 1

08.07.2010, 21:22

am pus si eu furculitele

elena1988 1

24.02.2011, 10:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gratar aromat cu cartofi Wadges