Platou cu aperitiv rece

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 15968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam picant uscat
  • salam banatean uscat
  • salam de vanat uscat
  • sunculita taraneasca
  • kaizer
  • sunca praga
  • cascaval afumat
  • cascaval cu verdeturi
  • cascaval mozzarella
  • mozzarella  natur bilute
  • ceapa rosie
  • ardei
  • masline
  • struguri
  •  pasta de hrean
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitiv rece:

  1. sunca de praga se ruleaza cu  pasta de hrean
  2. mozzarella natur bilute se inteapa in scobitori , alternata cu boabe de struguri infipte intr-o chifla
  3. restul ingredientelor se feliaza si se aranjaza dupa inspiratie ,ornandu-se cu foi de salata verde , maslne si ardei
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitiv rece" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

12.01.2010, 23:09

bunica,ma bucur ca iti place , imaginea e din ,, arhiva''
platoul a fost ,, executat '' in data de 3 ian cand au fost prieteni in vizita.

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:37

de unde sa ma apucmai intai , mama ce e aici! si tocmai vin de la un botez cu burtica plina de ma rostogolescca un ursulet dar tot mi-e pofta!
norocosi musafiri!

ela 1

18.04.2010, 00:54

multe,multe culori

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert bomboane Raffaello
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 29

    MI