Platou cu aperitiv rece

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 17106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam picant uscat
  • salam banatean uscat
  • salam de vanat uscat
  • sunculita taraneasca
  • kaizer
  • sunca praga
  • cascaval afumat
  • cascaval cu verdeturi
  • cascaval mozzarella
  • mozzarella  natur bilute
  • ceapa rosie
  • ardei
  • masline
  • struguri
  •  pasta de hrean
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitiv rece:


  1. sunca de praga se ruleaza cu pasta de hrean

  2. mozzarella natur bilute se inteapa in scobitori , alternata cu boabe de struguri infipte intr-o chifla

  3. restul ingredientelor se feliaza si se aranjaza dupa inspiratie ,ornandu-se cu foi de salata verde , maslne si ardei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitiv rece" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

12.01.2010, 23:09

bunica,ma bucur ca iti place , imaginea e din ,, arhiva''
platoul a fost ,, executat '' in data de 3 ian cand au fost prieteni in vizita.

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:37

de unde sa ma apucmai intai , mama ce e aici! si tocmai vin de la un botez cu burtica plina de ma rostogolescca un ursulet dar tot mi-e pofta!
norocosi musafiri!

ela 1

18.04.2010, 00:54

multe,multe culori

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai