Platou cu aperitiv rece

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 21879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam picant uscat
  • salam banatean uscat
  • salam de vanat uscat
  • sunculita taraneasca
  • kaizer
  • sunca praga
  • cascaval afumat
  • cascaval cu verdeturi
  • cascaval mozzarella
  • mozzarella  natur bilute
  • ceapa rosie
  • ardei
  • masline
  • struguri
  •  pasta de hrean
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitiv rece:

  1. sunca de praga se ruleaza cu  pasta de hrean
  2. mozzarella natur bilute se inteapa in scobitori , alternata cu boabe de struguri infipte intr-o chifla
  3. restul ingredientelor se feliaza si se aranjaza dupa inspiratie ,ornandu-se cu foi de salata verde , maslne si ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitiv rece" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

12.01.2010, 23:09

bunica,ma bucur ca iti place , imaginea e din ,, arhiva''
platoul a fost ,, executat '' in data de 3 ian cand au fost prieteni in vizita.

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:37

de unde sa ma apucmai intai , mama ce e aici! si tocmai vin de la un botez cu burtica plina de ma rostogolescca un ursulet dar tot mi-e pofta!
norocosi musafiri!

ela 1

18.04.2010, 00:54

multe,multe culori

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ciuperci cu cascaval