ciuperci umplute cu sunca si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 16549 vizualizari

 

Cele mai bune ciuperci umplute si pe deasupra si preagtite de mama mea(buni )cum zic piticii nostri

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ciuperci champinion
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita boia
  • 300 g sunca
  • 200 mozzarella
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 smantana
  • 100 unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciuperci umplute cu sunca si cascaval:

Se curata ciupercile si se scot picorusele


Piciorusele se toaca marunt si 5-6 palarioare.Plarioarele se condimeteaza bine cu sare si piper dupa care se prajesc intr-o tigaie de gratar cu putin ulei sau untpe ambele parti.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 5 minute dupa care se pun ciupercila tocate se calesc putin dupa care se pune si sunca tocata,se condimeteaza bine cu sare si piper si patrunjel verde tocat ,dupa care se lasa sa fiarba cu capac acopertit pana scade apa lasata de ciuperci(aproximatv 20 minute).


Se iau palarioarele de ciuperci calite si se pune din compozitia cu ceapa cate 1 lingura plina si se pun intr-o tava unsa bine cu unt.


Ouale se bat bine cu smantana si se pune din compozitia cate 1 lingurita pe fiecare ciuperca umpluta,dupa care se pune mozzarallea rasa.


Se da tava la cuptor pentru 20 minute la 180 -200 grade dupa care se scoate se presara patrunjel verde tocat si se servesc.


PS:Mi-au iesit 33-34 ciuperci umplute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

alieli 1

14.10.2010, 10:07

foarte bune au fost

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:13

ciuperciam ajuns tarziu...am lipsit motivat...ma avut piticele putin racite si am inceput si eu 'reparatile " la dantura.
am pus reteta la favorite...trebuie pusa-n practica.

mariac 1

17.10.2010, 01:32

foarte bune simonela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cas si marar verde