ciuperci umplute cu sunca si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 17750 vizualizari

 

Cele mai bune ciuperci umplute si pe deasupra si preagtite de mama mea(buni )cum zic piticii nostri

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ciuperci champinion
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita boia
  • 300 g sunca
  • 200 mozzarella
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 smantana
  • 100 unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciuperci umplute cu sunca si cascaval:

Se curata ciupercile si se scot picorusele


Piciorusele se toaca marunt si 5-6 palarioare.Plarioarele se condimeteaza bine cu sare si piper dupa care se prajesc intr-o tigaie de gratar cu putin ulei sau untpe ambele parti.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 5 minute dupa care se pun ciupercila tocate se calesc putin dupa care se pune si sunca tocata,se condimeteaza bine cu sare si piper si patrunjel verde tocat ,dupa care se lasa sa fiarba cu capac acopertit pana scade apa lasata de ciuperci(aproximatv 20 minute).


Se iau palarioarele de ciuperci calite si se pune din compozitia cu ceapa cate 1 lingura plina si se pun intr-o tava unsa bine cu unt.


Ouale se bat bine cu smantana si se pune din compozitia cate 1 lingurita pe fiecare ciuperca umpluta,dupa care se pune mozzarallea rasa.


Se da tava la cuptor pentru 20 minute la 180 -200 grade dupa care se scoate se presara patrunjel verde tocat si se servesc.


PS:Mi-au iesit 33-34 ciuperci umplute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

alieli 1

14.10.2010, 10:07

foarte bune au fost

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:13

ciuperciam ajuns tarziu...am lipsit motivat...ma avut piticele putin racite si am inceput si eu 'reparatile " la dantura.
am pus reteta la favorite...trebuie pusa-n practica.

mariac 1

17.10.2010, 01:32

foarte bune simonela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sofficini