Platou cu aperitiv rece

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 21791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam picant uscat
  • salam banatean uscat
  • salam de vanat uscat
  • sunculita taraneasca
  • kaizer
  • sunca praga
  • cascaval afumat
  • cascaval cu verdeturi
  • cascaval mozzarella
  • mozzarella  natur bilute
  • ceapa rosie
  • ardei
  • masline
  • struguri
  •  pasta de hrean
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitiv rece:

  1. sunca de praga se ruleaza cu  pasta de hrean
  2. mozzarella natur bilute se inteapa in scobitori , alternata cu boabe de struguri infipte intr-o chifla
  3. restul ingredientelor se feliaza si se aranjaza dupa inspiratie ,ornandu-se cu foi de salata verde , maslne si ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitiv rece" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

12.01.2010, 23:09

bunica,ma bucur ca iti place , imaginea e din ,, arhiva''
platoul a fost ,, executat '' in data de 3 ian cand au fost prieteni in vizita.

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:37

de unde sa ma apucmai intai , mama ce e aici! si tocmai vin de la un botez cu burtica plina de ma rostogolescca un ursulet dar tot mi-e pofta!
norocosi musafiri!

ela 1

18.04.2010, 00:54

multe,multe culori

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pachetele asortate cu sunca si cascaval