Platou cu chiftele la cuptor si legume

de Ancutsa in Porc, 31 Ian 2020 | 1315 vizualizari

 

Ne plac mult chiftele, iar de data aceasta le-am pregătit alor mei o cină mai sănătoasă, alegând să nu prăjesc chiftelele, ci să le dau la cuptor. Le-am scos când erau aproape făcute, pentru a le garnisi cu puțină mozarella și le-am mai ținut un pic la cuptor. Am servit cu legume frumos colorate și îmbietoare.

 

INGREDIENTE

  • aprox 500 g carne de porc tocată,
  • 3 linguri apă,
  • 2 felii de pâine,
  • 1 linguriţă rasă cu sare,
  • 1 linguriță cimbru uscat,
  • mozarella, după gust,
  • 2 cârnați cabanos,
  • 1 salată de varză
  • Roșii cherry, după gust
  • 1 legătură ridichi roșii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu chiftele la cuptor si legume:


Se dă carnea la mașina de tocat, se condimentează după plac și se amestecă împreună cu puțină pâine și apă, astfel chiftele nu vor fi îndesate și greu de mâncat, ci pufoase.


Se formează în mâinile umede chiftele mai măricele, care se turtesc și se așază pe o tavă pregătită cu hârtie de copt.


Se dau la cuptor, la foc mediu. Când sunt aproape gata, se scot, se rade mozarella și se mai lasă la cuptor până se rumenesc. Eu am pregătit 2 tăvi cu chiftele.


Separat, se taie cârnații în bucăți mai mici și se rumenesc pe grătarul electric sau într-o tigaie grill.


Se servesc alături de salată verde, spălată și ruptă bucățele cu mâna, roșii cherry și ridichi spălate și tăiate felii.



Porţii: 4


Timp de pregătire: 30 min


Timp de gătire: 25 min/tavă



Poftă Bună!


Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:


https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/01/platou-cu-chiftele-la-cuptor-si-legume.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu chiftele la cuptor si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ancutsa 1

01.02.2020, 21:20

Va multumesc frumos tuturor!

lucy2002 1

02.02.2020, 11:53

Bunatati!

Ancutsa 1

02.02.2020, 15:13

Lucy, multumesc frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor