Platou cu pilaf si legume

de meosiris in Mancaruri de post, 11 Dec 2010 | 3884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 broccolli
  • 1 conserva mica de porumb
  • sare, piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu pilaf si legume:

Calim ceapa in putin ulei iar dupa ce devine sticloasa adaugam orezul spalat bine si apa(de 3 ori cantitatea orezului). Lasam sa fiarba la foc mediu pana este gata. Condimentam si luam vasul de pe foc.
Dupa ce e gata pilaful, il asezam pe un platou apoi deasupra asezam morcov ras, broccolli oparit putin in apa fiarta si boabe de porumb gata fierte din conserva. Este o garnitura foarte, foarte gustoasa si foarte aratoasa!
Sper sa va placa la fel de mult cum ne-a placut noua!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu pilaf si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus