Pleurotus in sos de smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Ian 2013 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pleurotus
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 pahar vin alb
  • vegeta,busuioc,piper
  • ulei masline
  • marar
  • 3 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus in sos de smantana:

Spalam bine ciuperciile le taiem mai marunt si le punem la calit in ulei de masline.Usturoiul se striveste si se toaca marunt,se adauga in tigaie peste pleurotus,dupa care adaugam vinul alb.Se lasa sa fiarba la foc mic adaugandu-se putina apa si condimentele.Cand sunt aproape gata se face o pasta din smantana faina si putina apa.Se adauga peste ciuperci si se lasa la foc mic,la sfarsit se adauga mararul tocat marunt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 22 %
179.99 lei
139.99 lei

Blender Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

sebirizescu 1

06.01.2013, 21:36

delicioase

Bya Ralu 1

06.01.2013, 22:28

roxana_simona 1

06.01.2013, 22:52

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chefal pe pat de lamaie