Pleurotus pe gratar(la grill)

de lilik in Mancaruri de legume, 18 Oct 2015 | 7183 vizualizari

 

Ma rog oricare le-ar fi denumirea rezultatul e nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr ciuperci pleurotus
  • 1 catel de usturoi
  • Ulei de masline
  • Otet
  • Patrunjel verde
  • Sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pe gratar(la grill):

Curatam ciupercile si le taiem coditele, apoi le stergem usor cu un prosop de bucatarie si le punem pe grill-ul incins. 

Le intoarcem pe ambele parti si cand sunt gata le punem pe o farfurie si le presaram cu sare. 

Intr-un mic bol punem ulei de masline(vreo 9-10 linguri), putin otet, usturoiul taiat felii si patrunjelul tocat si batem bine cu furculita pana se emulsioneaza bine. 

In acest bol punem ciupercile si amestecam. Bineanteles ca trebuie sa gustam ca sa ne putem da seama daca mai trebuie sare, otet sau altceva. 

Sper sa va fie pe plac. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pe gratar(la grill)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de spanac cu ochiuri