Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)

de Panacris in Mancaruri de post, 14 Iul 2014 | 3544 vizualizari

 

Un fel principal în zilele de post sau o garnitură ideală, atât caldă cât și rece! Mulțumesc Miti pentru condimente! ;)

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • dovlecei 2 bucăți,
  • ulei de măsline 2 linguri,
  • condimente 5 Senses de la Kotany (sare de mare, curuma, aromă de lămâie, mango, chimen negru, chili, trifoi și ghimbir),
  • usturoi 3-4 căței.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER):

Ciupercile și dovleceii se curăță, apoi se taie fâșii, respectiv rondele și se asezonează cu condimentele de la Kotany. În vasul Multicooker de la Philips se pune uleiul, se conectează la sursa de curent, apoi se apasă butonul MENU, se selecrează programul FRY, se apasă COOKING TIME și se selectează 20 minute, apoi se apasă butonul START. După ce s-a încins uleiul, se adaugă amestecul de ciuperci și dovlecei, lăsându-se la prăjit cu capacul ridicat până la finalizarea programului, amestecîându-se din când în când. După ce s-a finalizat programul, se adaugă usturoiul pisat, se amestecă și se mai lasă în starea KEEP WARM, cca. 5 minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

15.07.2014, 16:41

O bunatate!

Lavinia 1

15.07.2014, 21:16

ce bun

RuxyRux 1

15.07.2014, 23:55

Perfect!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu orez si ciuperci