Poale in brau/branzoiace

de anaverab1 in Dulciuri, 30 Apr 2012 | 4415 vizualizari

COMENTARII (12)

alinutzika 1

30.04.2012, 09:03

ador branzoaicele! Nu inteleg de ce ti s-or fi legat de foaia de copt.Nu mi s-a intamplat niciodata...Oare pt ca le-ai intins cu ulei si nu cu faina?

cocolina 1

30.04.2012, 09:37

bune branzoaice

Maria68 1

30.04.2012, 11:00

MotanLaOale 1

30.04.2012, 12:44

Lau 1

30.04.2012, 14:45

bune

Cris2711 1

30.04.2012, 16:47

ce imi plac

Rocsi 1

30.04.2012, 21:18

Buneeeee tare

iry-gabriela 1

01.05.2012, 07:06

nu facfff des dar sunt ineunita dupa ele

RuxyRux 1

01.05.2012, 12:55

Grozave...

Sidy 1

01.05.2012, 15:58

DE-LI-CIOA-SE

Sim0na 1

02.05.2012, 18:35

de cand imi tot propun sa fac si eu...

anaverab1 1

29.05.2012, 22:58

Multumesc pentru mesaje si ma scuzati ca nu am raspuns pana acum dar nu am crezut ca cineva mi-a scris

Vreau sa mentionez - ca de atata facut poale in brau la fiecare 2-3 zile am schimbat un pic reteta:

Coca se intinde cu mana dar cu unt nu cu ulei- astfel se mentin si mai moi, de la ulei devin aspre la scurt timp. De asemenea hartia o ung tot cu unt.


@alinutzika
Mi s-au lipit ptr ca nu pusesem destul ulei - incercam sa pun mai putin

Multumesc pentru mesaje si va doresc spor la gatit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Poale in brau cu aluat pufos ” asubana”