Popcorn caramel

de Andreea Caroline in Dulciuri, 22 Ian 2013 | 1937 vizualizari

 

Ptr reteta asta tot de la Gaby_d m-am inspirat...de pe al ei blog: Papa bun.Mersi Gaby >:D<
Cine nu a mincat inca trebuie musai sa incerce.Altfel nu stie ce pierde !!!

 

INGREDIENTE

  • boabe de porumb pentru popcorn
  • 150 gr zahar
  • 100 ml frisca lichida
  • 50 gr unt
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popcorn caramel:

Punem ulei intr-o tigaie si cind acesta s-a incins punem boabele de porumb si le lasam pina au ''inflorit'' toate si nu mai fac POC :)


Separat punem pe foc o tigaie in care punem zaharul.Amestecam in continuu pina se topeste si capata o culoare maronie.


Dam de pe foc si adaugam frisca lichida .Amestecam pina se dilueaza totul dupa care adaugam untul.Amestecam bine.


Adaugam apoi porumbul si amestecam incit sa acoperim totul cu caramel.


Sunt bune si calde si reci

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Popcorn caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

23.01.2013, 14:58

eu va astept cu amindoua

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:36

mmmmmbuneee

Andreea Caroline 1

25.01.2013, 20:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gris (fara oua)