Porc cu ghimbir

de Pelagie in Porc, 3 Mar 2011 | 4547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lg ulei
  • 300 g carne porc taiata fasii subtiri
  • 3 catei usturoi presati in carne
  • Se pune ½ cutie bere
  • 1 lg Sos soia
  • 1 lg ulei
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu (pentru a da si mai multa culoare recomand si unul verde daca aveti)
  • 1 ceapa mare
  • 3 cm ghimbir ras, se pune treptat
  • 1 lg sos soia

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu ghimbir:

Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute.La sfarsit se adauga 1 lingura de sos de soia. Se cauta sa se prepare astfel incat sa ramana putin sos la sfarsit. (daca este nevoie mai completam cu bere sau apa)


Legumele se taie felii subtiri, se calesc in ulei amestecand mereu la foc rapid timp de 5 minute (aceasta metoda este cunoscuta sub numele de stir fry). Ghimbirul dat prin razatoarea mica se pune spre sfarsit, astfel incat sa mai fiarba impreuna 2-3 minute)


Cand carnea este gata, se pun impreuna la cuptor intr-un vas incins in prealabil (de preferat este un vas metalic gros, sa sfaraie cand se adauga sosul) in ordinea: carne, legume, sos, timp de 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

05.08.2014, 01:51

La multi ani !!! . Imi place reteta

Bunica 1

05.08.2014, 09:08

La multi ani!

miki_a 1

05.08.2015, 10:45

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere