Porc Cu Legume La Cuptor

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 4298 vizualizari

 

Puteti prepara aceasta reteta cu orice alta carne doriti, si cel mai important lucru este ca o puneti la cuptor si nu mai aveti nimic de facut pana cand este gata.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 5-6 morcovi (puteti pune mai putini daca nu va plac)
  • carne de porc(eu am folosit 2 cotlete de porc)
  • 1 ceapa uscata sau 3 fire de ceapa verde
  • legume (eu am avut cateva legume congelate, vanata, ardei, si rosii chery)
  • sare, piper si un cub de porc
  • 2 linguri de ulei(daca carnea este mai grasa nu mai puneti ulei)
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Cu Legume La Cuptor:

Se spala carnea sub un jet de apa rece si se taie in bucati potrivite.

Se taie legumele in cuburi (puteti pune si ciuperci), si se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu carnea si un praf de sare si piper. Se dizolva cubul de porc intr-o cana cu apa calduta si se toarna peste legume.

Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune la cuptor la foc potrivit (gaz6/200°C) pentru 1 ora. Indepartati folia de aluminiu cu 20 de minute inainte sa fie gata. La final se presara partunjelul tocat si se amesteca(eu nu am avut patrunjel dar a a fost buna si asa).

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Cu Legume La Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura tiganeasca de porc- la gratar