Porc cu susan la punga in cuptor

de Valclaudia in Porc, 20 Dec 2015 | 3238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr. carne de porc (de lucru)
  • 1 lingurita rasa condiment pentru carne de porc
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare de Himalaya dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • 75 ml vin alb sec
  • 2 linguri seminte de susan alb
  • 1 punga pentru copt carnea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu susan la punga in cuptor:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Spalam carnea si o taiem cubulete de marimea dorita.

Peste bucatile de carne presaram sare si piper, condimentul din comert pentru carne de porc, boiaua dulce, semintele dfe susan alb.

Turnam vinul alb si amestecam intr-un castron sa se imbrace carnea uniform in condimente.

Asezam bucatelele de carne in punga de copt, o legam si dam tava la cuptor 45 minute.

Scoate tava, rupem punga si dam din nou la cuptor pana se rumeneste carnea dupa preferinta.

Noi am servit carnea alaturi de un delicios sos de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu susan la punga in cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

20.12.2015, 22:18

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:52

bun!

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:21

Buna idee !!! De mult nu am facut la punga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de racituri de porc