Gratarul de 1 Mai

de Brindusa in Porc, 3 Mai 2010 | 1525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc /pui dupa cum iti place (cam 1 kg)
  • Marinada
  • 5 linguri sos soia
  • sucul de la o portocala
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • 4 catei de usturoi zdrobiti putin
  • 1 ardei iute rosu uscat taiat in 4 (sau praf de chilli)
  • vin rosu cat sa cuprinda carnea
  • cateva fire de patrunjel si oregano, sau alte verdeturi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarul de 1 Mai:

Pune intr-un castron nu prea mare (cat sa cuprinda carnea) toate ingredientele marinadei (fara vin) Amesteca. Adauga carnea si amestec-o bine. Pune vin cat sa acopere carnea. Acopera castronul si lasa minim 4 ore, cel mai bine peste noapte.


Pune carnea pe gratar avand grija sa o scurgi putin inainte. Ai grija sa nu se arda.


Serveste cu cartofi natur sau piure si o salata de macris cu baby spanac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarul de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.05.2010, 20:13

am facut si noi mititei dar acasa si i-am facut pe gril din ala cu abur pe aragaz...au fost minunati

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 20:15

Brandusa, se pare ca ne urmarim una pe cealalta

Brindusa 1

03.05.2010, 23:19

Susu, care Gil mai? Ca eu nu stiu de el.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc