Porc cu susan la punga in cuptor

de Valclaudia in Porc, 20 Dec 2015 | 910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr. carne de porc (de lucru)
  • 1 lingurita rasa condiment pentru carne de porc
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare de Himalaya dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • 75 ml vin alb sec
  • 2 linguri seminte de susan alb
  • 1 punga pentru copt carnea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu susan la punga in cuptor:

Preincalzim cuptorul la 220 grade.


Spalam carnea si o taiem cubulete de marimea dorita.


Peste bucatile de carne presaram sare si piper, condimentul din comert pentru carne de porc, boiaua dulce, semintele dfe susan alb.


Turnam vinul alb si amestecam intr-un castron sa se imbrace carnea uniform in condimente.


Asezam bucatelele de carne in punga de copt, o legam si dam tava la cuptor 45 minute.


Scoate tava, rupem punga si dam din nou la cuptor pana se rumeneste carnea dupa preferinta.


Noi am servit carnea alaturi de un delicios sos de rosii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu susan la punga in cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

20.12.2015, 22:18

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:52

bun!

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:21

Buna idee !!! De mult nu am facut la punga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu sos de usturoi (Fokhagymás rostélyos)