Rulada de porc cu branza cheddar

de Catalina L in Porc, 7 Oct 2018 | 2785 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida.
Variantele pot fi nelimitate, totul depinde de ce aveti pofta sau la indemana in frigider.
Taiata apoi bucati, veti obtine mai multe portii este deci economica.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/rulada-de-porc-cu-branza-cheddar.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc fara os
  • 80 g de carne tocata de vita
  • 4 felii de branza cheddar pentru burger
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa salota sau alba mica
  • 15 rosii cherry
  • sare, piper
  • paprika dulce, cimbru
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu branza cheddar:

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt.

Bateti cotletele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Punem peste cotlet: carnea tocata (sare si piper), 2 felii de cheddar si rosii cherry taiate in 2.

Rulam si legam cu sfoara de bucatarie.

Le presaram cu sare, piper, paprika si le punem la prajit in uleiul incins.

Le prajim pe toate partile, adaugam apoi ceapa si usturoiul.

Revenim totul,  adaugam rosiile, cimbrul, sare, piper si 100 ml de apa.

Gatiti timp de 5 minute.

Turnati sosul soia peste rulade si dati la cuptorul incins la 200°C, timp de 20-25 minute.

Stropiti-le cu sos in mod regulat. Puneti un pic de apa daca trebuie.

Scoateti din cuptor, lasati un pic sa se racesca si indepartati sfoara.

Taiati felii.

Le-am servit cu salata de cartofi - reteta aici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor