Portofele cu branza si pere

de katty in Dulciuri, 30 Oct 2014 | 761 vizualizari

 

Daca aveti chec de ceva dulce , dar fara prea multa munca, foitajul va scoate din incurcatura .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza dulce
  • 2 linguri zahar brun
  • scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 pere
  • 20 gr unt
  • 1 galbenus
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu branza si pere:

Curatam perele de coaja , scoatem cotoarele si le taiem cubulete .


Punem perele la foc cu untul si zaharul si amestecam usor pana perele se inmoaie si se caramelizeaza usor. .


Dam jos si adaugam scortisoara .


Amestecam branza cu galbenusul si zaharul vanilat , apoi incorporam cu grija perele .


Intindem foitajul si il taiem in bucati potrivite.


Punem pe fiecare bucata din amestecul de branza si pere .


Ridicam marginile spre centru si le stringem putin .


Punem portofelele in tava pe hartie de copt . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .


Scoatem portofelele , le lasam sa se racoreasca si le decoram cu zahar pudra .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu branza si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:22

O bunatate de portofele

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:19

babi5 1

03.11.2014, 12:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si stafide