Porumb crocant cu topping de telemea

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2020 | 784 vizualizari

 

Vara prefer legumele și fructele, dar și brânzeturile .

Dar, ce ziceți de o combinație?



Rețete de vară

 

INGREDIENTE

  • porumb fiert
  • unt
  • telemea
  • fulgi de adaos pentru mâncare home made( frunze de pătrunjel, țelină și morcovi)
  • opțional: fulgi de chilli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb crocant cu topping de telemea:

Porumbul fiert l-am uscat cu un prosop și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant.
Am adăugat untul și l-am lăsat să se topească puțin.
Am presărat fărâme de telemea și fulgi, dar și puțin praf magic de iubire.
A dispărut de pe platou cât ai zice..." cucuruz " 🤪.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb crocant cu topping de telemea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta