Aperitiv tarta cu rosii si branzeturi

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2019 | 866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat de placinta
  • ciuperci champignon taiate felii
  • rosii cherry divers colorate
  • branza telemea
  • fulgi de parmezan
  • 1 ou
  • suc de rosii
  • chimen
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu rosii si branzeturi:

Pentru reteta de tarta cu rosii si branzeturi am folosit aluat de placinta congelat. Scoate aluatul de cu seara si lasa-l la decongelat.


Incinge cuptorul la 220 grade C.


Unge tava cuptorului cu ulei si tapeteaz-o cu foaie de copt, apoi asaza aluatul in tava.


Unge aluatul cu suc de rosii cu o pensula de silicon, apoi pune deasupra ciupercile taiate felii, rosiile taiate in jumatate, branza telemea si deasupra fulgi de parmezan.


Indoaie marginile aluatului peste umplutura, unge-le cu ou, iar restul de ou toarna-l peste umplutura. Presara chimen pe margini si peste umplutura si da tava la cuptor pana tarta capata o culoare aurie, frumoasa.


Daca in casa nu ai asa multi fani pt tarta cu legume, cum e cazul la noi (a se citi mofturosi), poti face una diferita: adauga si niste sunca pe deasupra, cat sa-i amagesti nitel. :))


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu rosii si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

lucy2002 1

23.07.2019, 10:22

Adauga comentariu...

Rocsi 1

23.07.2019, 22:17

Este grozava tarta asta! Trebuie sa mai fac si eu, ca alor mei le place mult! Si eu sunt mofturoasa si nu mananc cu orice

Ancutsa 1

26.07.2019, 21:40

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura frageda cu mere, de post
  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci si branza