Pot stickers cu vita

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 1112 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru pot stickers:

  • 300 grame carne de vita tocata bio, cu maxim 10% grasime
  • 4 frunze bok choy tocate marunt
  • 5 ciuperci urechi de lemn
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura faina
  • 2 cepe verzi, tocate
  • 2 linguri sos teryaki
  • 1 lingura ghimbir proaspat dat pe razatoare
  • 2 lingurite ulei de susan
  • putina apa
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita zahar
  • piper/sare
  • 30 bucăţi rotunde de aluat pentru gyoza

Pentru sos:

  • o lingurita ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura Sriracha (sos picant)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pot stickers cu vita:

Se hidrateaza urechile de lemn in apa fierbinte, cateva minute, daca sunt uscate si se toaca marunt.

Se amesteca toate ingredientele pentru pot stickers intr-un bol. Umplutura se poate si gati inainte de a umple pot stickers-urile cu aceasta. 

Se aseaza cate o lingura de umplutura in centrul fiecarei bucati de aluat. Se umezesc marginile cu putina apa, apoi se aduce una dintre parti peste cealalta. Se impacheteaza partea superioara, pornind de la unul dintre capete astfel incat sa formeze mici volanase. Se verifica pentru ca marginile sa fie bine lipite.

Se aseaza intr-o tigaie fierbinte cu putin ulei sub forma circulara si destul de aproape unul de celalalt. Se prajesc pana cand baza devine aurie. Se toarna 80 de ml de apa, se acopera si se lasa pana cand toata apa s-a evaporat. 

Se aseaza pe un platou.

Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se toarna peste pot stickers. Se orneaza cu fruze de ceapa verde si se consuma imediat.

 

TIPS-URI

1

Se pot congela, inainte de prajire, pentru 3 luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pot stickers cu vita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

12.07.2015, 20:32

-Licurici- 1

14.07.2015, 11:53

mmm... interesant

Aletta 1

14.07.2015, 22:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salam de biscuiţi cu ciocolată

ieri la 21:58

Varză a la Cluj pregătită la Slow Cooker

ieri la 21:03

Placinta cu mere si gutui cu aluat razuit

de RuxyRux 9

ieri la 21:03

prajitura furnicuta

de Lau 9

ieri la 19:34

Desert prajitura craiasa zapezii

de Lau 9

ieri la 12:16

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf