Prajitura After Eight

de kitchenflavors in Dulciuri, 25 Ian 2011 | 2665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g amidon
  • 100 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g zahar
  • 50 g unt cubulete
  • 2 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • 10 linguri sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura After Eight:

Taiem ciocolata in bucatele marunte. Amestecam faina cernuta cu amidonul si praful de copt. Adaugam ouale, untul, zaharul, siropul de menta si smantana, amestecam bine cu o lingura de lemn, dupa care adaugam laptele si amestecam pana se topeste untul (dureaza cam 2 minute). Dupa ce s-a topit si untul adaugam bucatelele de ciocolata si amestecam. Tapetam o forma cu hartie de copt si turnam compozitia care este destul de fluida. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute, dupa 20 de minute o acoperim cu o folie de aluminiu sa nu se arda. O scoatem din cuptor si o lasam la racit dupa care pudram cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura After Eight" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lia maria 1

26.01.2011, 11:07

super

mirela0911 1

26.01.2011, 12:12

buna

elena1988 1

26.01.2011, 15:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada Passion