Prajitura Amandina

de Anamaria Cook in Prajituri, 14 Noi 2012 | 19558 vizualizari

COMENTARII (24)

Merisor 1

14.11.2012, 22:56

Wow, cum arata!

MotanLaOale 1

14.11.2012, 22:57

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:02

Multumesc Merisor

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:03

Motan!!!

diaconta 1

14.11.2012, 23:06

Ce frumos ti-a iesit Ana

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:12

Multumesc Dia

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 23:13

arata foarte bine!

Dana_Retetegg 1

14.11.2012, 23:17

Delicioasa!!

mamaieelena 1

14.11.2012, 23:18

buna rau

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:18

Multumesc Elena,

Anamaria Cook 1

14.11.2012, 23:19

Retetegg intradevar delicioasa!!!

Cris2711 1

15.11.2012, 00:28

arata extraordinar de bine,felicitari!

Denissa 1

15.11.2012, 05:34

Bunaciune curata

Poliana 1

15.11.2012, 08:40

E super, arata de vis!!

Lau 1

15.11.2012, 08:46

superb arata

dobrezaira 1

15.11.2012, 09:21

ciocolatoasa

_Alina_ 1

15.11.2012, 09:52

Delicioase!

elucubratiiculinare 1

15.11.2012, 10:04

yammy

Criss 1

15.11.2012, 10:11

Delicioase amandinele tale. Mie nu mi-a iesit crema asa neagra niciodata desi tot ciocolata amaruie am folosit.

Rocsi 1

15.11.2012, 11:05

Ce as savura o ciocolatoasa din asta

Anamaria Cook 1

15.11.2012, 15:22

Multumesc tare mult tuturor.!!!

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:23

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:41

ce deliciu

Ligia Bxl 1

22.11.2012, 13:11

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Amandina a la Nico