Prajitura "Balamuc"

de Kitoka in Prajituri, 10 Feb 2012 | 9238 vizualizari

 

Exact cum si titlul spune reteta prajiturii este un balamuc,deoarece toate ingredientele se pun oricum.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de faina
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani de apa
  • 1 cana de ulei
  • 1 borcan de gem
  • 2 lingurite de bicarbonat sau praf de copt
  • 2-3 linguri de cacao
  • esenta de rom

Pentru glazura:

  • 50 g unt sau margarina
  • 50 ml de apa
  • 1/2 cana de zahar
  • 3 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Balamuc":

Se amesteca ingredientele toate deodata.


Continutul bine omogenizat se pune la copt intr-o tava unsa cu unt,margarina sau ulei.


Cand s-a copt se scoate de la cuptor si se toarna peste prajitura glazura,care se prepara prin amestecarea ingredientelor si se lasa sa fiarba cateva clocote.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Balamuc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Panacris 1

14.02.2012, 08:04

Bun venit!

mihaelar63 1

15.02.2012, 00:34

Bine ai venit !!!
Ce balamuc aici cu tot felul de retete

dakris 1

17.02.2012, 11:19

Bun venit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si bezea