Prajitura "Balamuc"

de Kitoka in Prajituri, 10 Feb 2012 | 8400 vizualizari

 

Exact cum si titlul spune reteta prajiturii este un balamuc,deoarece toate ingredientele se pun oricum.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de faina
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani de apa
  • 1 cana de ulei
  • 1 borcan de gem
  • 2 lingurite de bicarbonat sau praf de copt
  • 2-3 linguri de cacao
  • esenta de rom

Pentru glazura:

  • 50 g unt sau margarina
  • 50 ml de apa
  • 1/2 cana de zahar
  • 3 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Balamuc":

Se amesteca ingredientele toate deodata.


Continutul bine omogenizat se pune la copt intr-o tava unsa cu unt,margarina sau ulei.


Cand s-a copt se scoate de la cuptor si se toarna peste prajitura glazura,care se prepara prin amestecarea ingredientelor si se lasa sa fiarba cateva clocote.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Balamuc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Panacris 1

14.02.2012, 08:04

Bun venit!

mihaelar63 1

15.02.2012, 00:34

Bine ai venit !!!
Ce balamuc aici cu tot felul de retete

dakris 1

17.02.2012, 11:19

Bun venit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune