Prajitura "Balamuc"

de Kitoka in Prajituri, 10 Feb 2012 | 7764 vizualizari

 

Exact cum si titlul spune reteta prajiturii este un balamuc,deoarece toate ingredientele se pun oricum.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de faina
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani de apa
  • 1 cana de ulei
  • 1 borcan de gem
  • 2 lingurite de bicarbonat sau praf de copt
  • 2-3 linguri de cacao
  • esenta de rom

Pentru glazura:

  • 50 g unt sau margarina
  • 50 ml de apa
  • 1/2 cana de zahar
  • 3 lingurite cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Balamuc":

Se amesteca ingredientele toate deodata.


Continutul bine omogenizat se pune la copt intr-o tava unsa cu unt,margarina sau ulei.


Cand s-a copt se scoate de la cuptor si se toarna peste prajitura glazura,care se prepara prin amestecarea ingredientelor si se lasa sa fiarba cateva clocote.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Balamuc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Panacris 1

14.02.2012, 08:04

Bun venit!

mihaelar63 1

15.02.2012, 00:34

Bine ai venit !!!
Ce balamuc aici cu tot felul de retete

dakris 1

17.02.2012, 11:19

Bun venit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness si blat cu ciocolata