Prajitura "Blana de urs"

de Denissa in Prajituri, 17 Ian 2013 | 9588 vizualizari

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

17.01.2013, 15:52

interesanta denumirea

Bucataras Medi 1

17.01.2013, 15:52

ce blana apetisanta!

Denissa 1

17.01.2013, 15:54

E reteta mamei. Am pastrat denumirea!

Denissa 1

17.01.2013, 15:54

Medi

Bucataras Medi 1

17.01.2013, 15:57

Si eu Denissa imbratisez!

kukibella 1

17.01.2013, 16:03

Denissa 1

17.01.2013, 16:04

Kukibella

diaconta 1

17.01.2013, 16:15

ce fain i-ai zis

MotanLaOale 1

17.01.2013, 16:18

Denissa 1

17.01.2013, 16:20

Dia

Denissa 1

17.01.2013, 16:20

Motanel

Bunica 1

17.01.2013, 18:18

delicioasa!

Panacris 1

17.01.2013, 19:03

Delicioasă tăvălita!

Denissa 1

17.01.2013, 19:21

Multumesc Cris!

Denissa 1

17.01.2013, 19:22

Bunica sarut mana

Sim0na 1

17.01.2013, 22:07

Denissa 1

18.01.2013, 04:00

Simo

Lau 1

18.01.2013, 13:43

Rocsi 1

18.01.2013, 15:10

Noi ii zicem tavalita

Denissa 1

19.01.2013, 08:05

Laurenta

Denissa 1

19.01.2013, 08:05

Rocsi si eu am tavalit-o dar ii spun "blana de urs".

Alinutza80 1

26.01.2013, 21:36

Denissa 1

27.01.2013, 08:07

Alinutza

Merisor 1

27.01.2013, 08:44

Ce buna-i blana ta de urs!!

Denissa 1

27.01.2013, 09:12

Merisor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tavalita de post