Prajitura Blanca

de leoflori in Prajituri, 14 Iul 2009 | 2820 vizualizari

 

Desert rapid

 

INGREDIENTE

        Aluat:
  • 180 gr. zahar
  • 250 gr. faina ( mai intra inca 100 gr. depinde de cat suc de portocala avem)
  • 80 gr. margarina
  • 1 ou
  • coaja + sucul de la 1 portocala
  • 1 pliculet praf de copt
         Crema :
  • 1 plic budinca vanilie
  • 300 ml. frisca batuta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Blanca:

Amestecam zaharul cu coaja de portocala, adaugam oul si sucul de portocala. Omogenizam, punem margarina topita, amestecam bine . La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt. Pregatim o tava cu hartie de copt si punem cate 1 lingura de compozitie in gramajoare, cu distante intre ele.


Coacem cca 15 minute, pana devin aurii si se desprind usor de pe hartie.

Le lasam la racit si facem crema.



Facem o budinca mai tare, folosind mai putin lapte (350 ml) decat scrie pe plic. Dupa ce se raceste o amestecam cu frisca batuta si spritam pe prajiturica. Lipim cate 2, pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Blanca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

leoflori 1

17.10.2009, 21:55

larisa, ma bucur ca ai incercat o reteta de la mine si ti-a placut. partea cu lipitul nu-i nimic,data viitoare "le tineti la distanta"

adry88 1

19.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos