Hora cu cirese

de laura_n in Prajituri, 25 Iun 2012 | 2506 vizualizari

 

Niste cirese au incins o hora, in bucatarie la mine :) priviti hora cireselor! o deliciosenie pufoasa care se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cirese
  • 500 gr faina
  • 300 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • zahar vanilat
  • 2 cani lapte
  • 1 praf copt
  • 4 lg cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hora cu cirese:

Se spala si se curata de samburi ciresele. Se presara un praf de zahar peste ele si se lasa deoparte.

Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt si cu zaharul. Se adauga ouale,uleiul si se amesteca bine. La sfarsit se adauga si laptele si se desface usor compozitia.

Intr-o forma de copt, se toarna aceasta compozitie, oprind cateva linguri din ea. Restul de compozitie se amesteca cu cacaosi se toarna deasupra, amestecand usor cu lingura ca niste pasi de dans :))

La sfarsit se adauga ciresele, si se toarna deasupra sucul lasat de acestea.

Se coace in cuptorul incins, cam 40 min. Iese foarte inalta si pufoasa. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hora cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

25.06.2012, 23:22

bun,bun

Rocsi 1

25.06.2012, 23:40

Daaaaa, imi place

laura_n 1

26.06.2012, 08:15

deci,largim hora si papam tot ) va multumesc mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese