Prajitura Boema

de ionela2682 in Prajituri, 22 Apr 2013 | 7107 vizualizari

 

O prajiturica buna de tot careiaii pusesem gand rau cam demultisor ..

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 3 lg ulei
  • 3 lg zahar
  • 2 lg faina
  • Crema
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 3 lg zahar pudra
  • 2 lg cacao
  • esenta de rom
  • Decor
  • smantana dulce
  • 2 lg zahar pudra
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Boema:

Blatul


-in albusurile batute spuma tare impreuna cu zaharul adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul,faina amestecata cu cacaoa si omogenizam usor comopzitia


-turnam in tava de copt compozitia obtinuta si dam la cuptor pana trece testul scobitorii.


-scoatem si lasam sa se raceasca


Crema


Batem bine untul cu zaharul pudra ,adaugam cacaoa si esenta de rom dupa gust


Smantana impreuna cu zaharul pudra se mixeaza bine, adaugam cateva linguri de lapte daca se intareste prea tare (atentie sa nu o mixati prea tare, va deveni unt)


Asamblare


-din blatul cu cacao lasat la racit decupam cu un pahar discuri de aluat pe care le scufundam 1/2 in ciocolata topita,asezam pe un platou


-trasam pe fiecare disc de blat cate un cerc generos de crema iar deasupra cu ajutorul unui pos cu sprit se formeaza un motz din frisca


Decoram cu picaturi de ciocolata topita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Boema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

marianascarlat 1

22.04.2013, 22:41

Dar a scris mai jos in reteta si a compensat!

Satisfyyourcravings 1

23.04.2013, 15:03

Perfectă pentru o seară romantică!

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 14:16

minunata prajitura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi, vanilie si ciocolata