Prajitura "Budincuta"

de Merisor in Prajituri, 9 Noi 2012 | 17552 vizualizari

COMENTARII (59)

diaconta 1

22.11.2012, 09:40

Sorina,nu stiu daca se gaseste de cumparat,de regula este folosita pentru ambalat.Eu am gasit-o la o firma de calculatoare si avea din colete.
Poate-ti spune si Meri de unde o are.

sorina29 1

22.11.2012, 09:45

eu sunt nou venita in rindul vostru,si va rog sa primiti toata admiratia si respectul meu pentru retetele pe care le faceti.multumesc

sorina29 1

22.11.2012, 09:48

te referi la folia care ai tendinta sa te joci cin o gasesti in ambalaje(ma refer ca pocneste)

Merisor 1

22.11.2012, 10:05

Sorina, cand am vazut la Dia reteta m-am dus in supermarketuri si am intrebat, mi s-a spus ca se poate gasi la Metro, dar nu am cautat acolo, eu am folosit tot de la ambalaje, spalata bine si uscata bine. Da e aia cu care iti potolesti nervii spargand bulele

diaconta 1

22.11.2012, 10:07

Sorina cu siguranta te primim cu bratele deschise.

babi5 1

09.05.2013, 14:17

Bunaaaaaaaaa!!

marianascarlat 1

24.07.2013, 13:49

N-am toate ingredientele sa o fac astazi dar imi place mult ideea!

bianca92 1

28.10.2013, 14:42

ce bine arata. Si cred ca e si foarte gustoasa

Krystyan Trendy 1

06.12.2013, 15:13

ce prajitura buna !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Foi (de post) cu bulion