Prăjitură ciocolatoasă – Multicooker

de madi_marin in Prajituri, 28 Iun 2014 | 3333 vizualizari

 

Întrebare : ce pregătim bun azi? Răspunsul : evident ceva cu ciocolată! :)) Aşa că m-am conformat şi am ales dintre reţetele propuse, pe ciocolatoasa Dyei. Am schimbat un pic cantităţile şi ingredientele conform cerinţelor. E un deliciu servită cu îngheţată!

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 100 g unt
  • 300 g ciocolată neagră
  • 400 ml lapte
  • 1 cană cu zahăr
  • 2 căni cu făină
  • 1 pliculeţ de ness
  • 1 fiolă esenţă de rom
  • 2 banane foarte coapte
  • 1/2 pliculeţ praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură ciocolatoasă – Multicooker:

Ciocolata, untul ,nessul şi laptele se pun la foc mic şi se amestecă continuu pentru omogenizare.

Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul, se adaugă apoi gălbenuşurile pe rând , piurel de banane şi compoziţia pregătită anterior şi răcorită.

Se pun şi făina cernută cu praful de copt şi esenţa de rom.

Se unge cuva aparatului cu puţin ulei, apoi se tapetează cu făina şi se toarnă compoziţia.

Se selectează programul BAKE, temperatura de 180 grade şi ca timp…45 de minute.

Se lasă la răcorit, apoi se fărâmiţează şi se serveşte în castronele cu îngheţată alături.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură ciocolatoasă – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu ciocolata