Strudel cu mere

de pana_luminita in Prajituri, 10 Feb 2010 | 5671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 400 gr
  •  3 mere mari
  • 100 -150 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • un galbenus
  • 50 gr unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

-se rad merele si se pun la calit cu zaharul, esenta de rom si untul pana scade zeama, apoi se lasa la racit


- foaia de aluat o impart in doua parti egale , apoi vom taia marginile laterale , sa fie late de 1.5 cm


- umplutura racita o repartizam intre cele doua randuri de fasii , dupa care impletim fasiile .


- struderele le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt , ungem struderul si presaram cu zahar.


- dam la cuptor pana se rumeneste



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ionix 1

10.02.2010, 22:21

ce frumos l-ai taiat... imi place foarte mult strudelul

pana_luminita 1

11.02.2010, 08:24

ms , este foarte rapid de facut si delicios

AURY28 1

17.07.2010, 15:18

AM FACUT SI EU INTRADEVAR SUPER

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Strudel vienez