Ursuletul vesel

de alisss in Prajituri, 6 Mai 2013 | 3416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar brun,
  • 180 ml ulei,
  • 3 oua,
  • 180-200 g faina de orez,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodio,
  • 250 g morcov ras foarte fin,
  • 50 g nuci,
  • 100 g stafide, fulgi de ciocolata sau ciocolata sfaramitata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuletul vesel:

Incalziti cuptorul la 180°c. Amestecati zaharul cu uleiul cu mixerul pt 2-3 minute, adaugati ouale pe rand si continuati sa amestecati bine. Adaugati faina de orez, bicarbonatul, praful de copt, scortisoara peste compozitia pregatita anterior. Uniti apoi morcovul ras si stors de zeama cat mai bine, nucile, stafidele si ciocolata, amestecati bine. Varsati compozitia in tava unsa in prealabil cu unt si tapetata cu faina si coaceti la 180°c pt 40-50 minute (proba scobitorii)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuletul vesel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcov