Ursuletul vesel

de alisss in Prajituri, 6 Mai 2013 | 1677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar brun,
  • 180 ml ulei,
  • 3 oua,
  • 180-200 g faina de orez,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodio,
  • 250 g morcov ras foarte fin,
  • 50 g nuci,
  • 100 g stafide, fulgi de ciocolata sau ciocolata sfaramitata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuletul vesel:

Incalziti cuptorul la 180°c. Amestecati zaharul cu uleiul cu mixerul pt 2-3 minute, adaugati ouale pe rand si continuati sa amestecati bine. Adaugati faina de orez, bicarbonatul, praful de copt, scortisoara peste compozitia pregatita anterior. Uniti apoi morcovul ras si stors de zeama cat mai bine, nucile, stafidele si ciocolata, amestecati bine. Varsati compozitia in tava unsa in prealabil cu unt si tapetata cu faina si coaceti la 180°c pt 40-50 minute (proba scobitorii)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuletul vesel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

06.05.2013, 21:07

- TABITA - 1

10.05.2013, 19:25

Bunica 1

17.10.2013, 21:20

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcov (de post)